FIETS REISKOFFER 🎥 Fietskoffer Bike Box

BikeBox is de ideale reiskoffer om je fiets veilig naar elke bestemming ter wereld mee te nemen. Gemaakt van waterdichte TRIPLEX-platen, wat deze reisdoos duurzaam en veerkrachtig maakt. Met hoge dichtheid – dat schokbestendig – en waterdicht is. Licht in gewicht en oer sterk. Extra accessoires zijn inbegrepen voor bescherming van je cranks,  schijven en derailleur wat krassen zal voorkomen.

Het belangrijkste doel van deze fietsdoos is uw fiets te beschermen tijdens een verzending of uw reizen. Uw fiets komt zo veilig op de bestemming aan. Heeft u compacte opslag na gebruik van de doos? Zoals in een hotelkamer, garage of thuis. Je vouwt deze Bike Box in een handomdraai op en neemt maar 83 x 77 x 7 cm ruimte in!

Handige wieltjes zijn extra te bestellen.

Snelle levering binnen de Benelux. Prijs: 299€ incl. btw. Vraag ons naar de dealer prijzen.

In de BikeBox passen ook alle mtb, mountainbike maten met wielen tot 29 inch. Let op – wielen, stuur en pedalen moeten tijdens transport worden verwijderd. Deze onderdelen beschermd in de fietsdoos plaatsen. Het zadel moet ook laag gezet worden of liever nog verwijderd.

De Fiets Reiskoffer is uitgerust met klittenbanden die worden gebruikt om de achter derailleur van de grond te houden om zo impact te voorkomen.

De meegeleverde speciale BikeGuards beschermen alle vitale onderdelen van je fiets tijdens het vervoer. Een videohandleiding Reiskoffer voor het inpakken met deze “bescherm onderdelen Guards” kunnen wij u ook toesturen.

Bijv. voor alle mountainbikes, specificaties:

Schijfremmen beschermers: voor schijfremmen met een diameter tot 18 cm, Crank: ontworpen voor 1x drivetrain, Cassette: voor max. 12-speed, Derailleur: beschermers getest op Shimano en SRAM derailleurs. Voorvork beschermer: ontworpen voor steekassen. Uiteraard alle mtb fietsen passen zo ook Trek etc etc.