HED CYCLING WIELEN

HED Cycling is een fabrikant van hoogwaardige fietswielen en onderdelen. Gevestigd in Minneapolis, USA is HED er trots op nog steeds in particulier bezit te zijn. Het meeste in de productie- en assemblage gebeurt ook nog in huis in de Amerikaanse fabriek.

Opgericht in het midden van de jaren 1980 door Steve Hed, blijft het bedrijf zijn ontwerp filosofie belichamen, zelfs na zijn tragische passeren in 2014. Bekend als True Speed, voorziet deze visie er in om elke rijder te voorzien van de best mogelijke, meest betrouwbare, snelste en de meest ronde wielen te leveren. Terwijl andere fabrikanten zich vaak richten op één of twee special mogelijkheden op het gebied van betere prestaties laat HED geen middel onbeproefd. Zodat de coureurs hun doelen kunnen bereiken. Of dat nu de volgende wereldtitel is of om gewoon rond te toeren met vertrouwen en plezier.

Steve Hed wordt gecrediteerd met het brengen van aerodynamische disc wielen voor de massa in de jaren 80. Toen het enige alternatief belachelijk zwaar of extreem duur was. Andere belangrijke innovaties en patenten omvatten de uitvinding van de "Torroidal" velg vorm, aerodynamische ligfiets wielen, carbon aerobars, meerdere aerodynamische drinksystemen en de baanbrekende C2 en C2 Plus brede velgrand technologieën.

HED Cycling is een bedrijf dat de kwaliteit en tevreden klanten waardeert boven een ongebreidelde groei of het beschermen van de 'Bottom Line'. We kijken uit naar de mogelijkheid dat u HED overweegt bij u volgende aankoop voor uw fiets.

 

PRIJSLIJST 

Vormgeving en Webdesign door Zeeman Reclamegroep