NU OP ALLE KLEDING MEER DAN 50% KORTING 

 

Bestel via email, binnen enkele dagen in huis.

BROEKEN   |   SHIRTS   |   WINDBREAKER   |   ACCESSOIRES

STORCK KLEDING

Storck Bicycle heeft de zeer gerespecteerde Italiaanse designer Alberto Celante aangesteld om de nieuwe kledinglijn van de Storck fietskleding collectie te ontwerpen samen met het Storck team van professionele rijders. Ervaren atleten en fiets enthousiasten hebben belangrijke informatie verschaft tijdens het ontwerp proces om de beste pasvorm en de hoogste kwaliteit te behalen met deze nieuwe collectie. Zoals je verwacht van het merk Storck, gebruikt de collectie de hoogste kwaliteit technische materialen en een nieuwe, innovatieve COMBITECH technologie om maximaal comfort en prestatie te verzekeren. Wij hielden de actieve fietser in gedachten bij het creëren van de Storck Gear.

 

 

 

 

 

De nieuwste seamless textiel technologie met luxueuze functionele materialen van leidinggevende Europese experts, gecombineerd om de fijnste fiets kleding collectie te maken op een onaangetast niveau van prestatie en comfort, COMBITECH.

 

 

 

Seamless Textiel Technologie – STT

Ultra flexibel, super licht, aangepaste weef technologie voor een uitzonderlijke functie zonder dat er vocht aantrekkende elastische elementen nodig zijn

MATERIAAL KEUZE GARANTIE

Geen exclusieve contracten of belangen van fabrikanten hebben de keuze van materialen beïnvloed. De functie deed dat, punt!

COMBITECH

Een kleding artikel, twee technologieën. Hoge prestatie seamless kleding details samen genaaid tot een complete constructie. Gebruikmakend van de beste uitgekozen materialen samengevoegd met geoptimaliseerde pasvorm. Lading edge prestaties en blijvende kwaliteit op een lijn met een sportieve stijl en esthetisch verantwoord.

SNEL DROOG MANAGEMENT

Elk kledingstuk komt met een sneldroog belofte. Zweet, hoge vochtigheid of zelfs een lichte regen krijgt geen kans om het comfort niveau en de efficiency van de rijder te beïnvloeden

THERMO EFFICIENCIE

Elke klim of een sprint kan bibberen omdraaien in zweten. Storck Gear materialen en details respecteren dit gegeven in elk seizoen of klimaat.

SLIMME DETAILS

Storck is gek van details. Ritsen blijven niet hangen of ratelen, achterzakken hangen niet op je band als ze vol zitten, de randen van je broek zorgen niet voor een afgeknepen gevoel, de tailleband vertraagt je spijsvertering niet……Denk aan elk praktisch detail en wij hebben er aan gedacht.

Materiaal eigenschappen lijst STORCK GEAR

AA+     Door Storck gekozen meest luxueuze materialen. Kwaliteit en functionaliteit ver boven je verwachtingen met toegevoegde technische Bling.

AA       Door Storck gekozen luxueuze materialen. Kwaliteit en functionaliteit ver boven je verwachtingen.

A+      Door Storck gekozen eerste klas materialen met ruim toegevoegde luxury.

A        Door Storck gekozen eerste klas materialen met een scheutje luxury.

 

BROEKEN
WINDBREAKER
Vormgeving en Webdesign door Zeeman Reclamegroep