CYCLUSIEF BENELUX

Sinds 1995 levert Cyclusief het merk Storck. Innovatieve en tijdloze fietsen die tal van tests en design awards hebben gewonnen. Zij staan bekend voor het lichte en stijfste frame van de wereld. Fietsen, voor een lang leven, licht en sterk op de weg. Innovaties  worden nog steeds ontwikkeld, gepatenteerd en geïntroduceerd. Zo vind Cyclusief dat fietsen moeten overeenkomen met de individualiteit van hun eigenaars – en zo kunt u uw eigen persoonlijke droomfiets configureren.

Ook te verkrijgen via Cyclusief:

BIKE BOX: Fiets reiskoffer ontworpen om uw kostbare fiets te beschermen tijdens opsturen en reizen. Licht van gewicht, sterk en waterdicht met toegevoegde bescherming voor uw cranks, discs, derailleur etc. Klik hier voor meer info over fiets reisdoos

Topmerken zoals Goodridge met remleidingen voor de MTB van kwaliteit. Nette en handige Tape Top stuurlintrubbers als eindproduct op het fietsstuur.

Sinds 2020/ 2021 start Cyclusief een samenwerking met het Italiaanse top merk CIPOLLINI en wordt zo agent voor dit premium merk in de Benelux.

Na jarenlange ervaring ook als profwielrenner neemt Cyclusief  New Carbon Repairs in Enkhuizen over.

Via onze site kunt u ons contacteren voor meer informatie.

Bertus Kroon wielrenner in Italië 1989.

Wij staan voor service & aandacht en werken met een dealer netwerk die elk op zich staan voor specialisme, kennis en aandacht voor techniek. Merken die zich op hoog niveau bevinden.