AERNARIO COMP Speciale Aanbieding

Vanaf april hebben wij een speciale aanbieding voor de Aernario Comp opgebouwd met Ultegra of met Shimano 105. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Bij aankoop van deze complete fiets kunt u ook nog eens met 50% korting STORCK GEAR uit voorraad uitzoeken. Kijk op de DEALER pagina en zoek uw dichtsbijzijnde dealer. Kijk op de Storck Gear pagina en zoek alvast uw kleding uit!

visioner comp beste fiets 2015-2016

 

 

De Visioner Comp carbon is verkozen tot beste fiets van 2015-2016

Uiteindelijk ging de keuze tussen 10 uitverkorenen, waaronder de Specialized Tarmac en de BMC Teammachine.

 

Waarom hij wint: It’s a perfect race/club run/sportive machine capable of blistering performance but with a cosseting ride too; it's an absolute blast.

 

Het is een perfecte racer, maar ook voor toertochten of een sportieve rit. Maakt zinderende prestaties mogelijk maar verwend je tot en met door zijn comfort; hij is super gaaf.   

De Visioner Comp komt in 2016 in het glimmend zwart met witte letters. Opbouw is naar eigen keuze.

 

http://road.cc/content/feature/173391-roadcc-bike-year-2015-16-road-bikes


2016 German Award for aerfast 20th Anni

2016 German Design Award for Aerfast 20th Anni and Special Mention for Aernario Signature from Storck Bicycle. The Aerfast 20th Anni is the second Storck Gold winner selected by the German Design Council within three years. The Aernario models having received this year’s Special Mention for the Signature Edition confirm the design awards previously won in 2013 and 2014 by the Aernario G1 and Aernario Platinum in the iF design award and German Design Award competitions. Storck Bicycle looks back on 20 successful years in various design competitions that have earned the company more than 70 awards.

Winnende test

En weer een overwinning. Super getest in de nieuwste Fiets, over merken die niet in de Tour meedoen maar er makkelijk hadden kunnen zijn qua techniek etc. De aan Fiets magazine gestuurde Aernario Platinum weegt eigenlijk rond de 5.4kg. maar alleen deze testfiets is verzwaard met kettingen in het frame om aan het toegestane UCI gewicht te voldoen. Enige fout in het artikel om dit niet te vermelden.20th Anni Special Edition

Sinds 1995 staat Storck Bicycle voor innovaties, toewijding en passie voor fietsen. Twintig jaar lang heeft Storck producten ontwikkeld, ontworpen en gebouwd die sinds lange tijd deel uitmaken van het leven van veel fiets enthousiasten: producten die gecreëerd zijn met zorgvuldige aandacht voor details en hint voor het ongebruikelijke. De 20th anniversary edition is ook heel onderscheidend. Exclusieve design en high-end technologie zijn de kenmerken van de framesets die zijn geselecteerd voor deze limited-editie met welke Storck zijn verjaardag met u wil vieren. Getekend Markus Storck.

 

Storck Bicycle viert zijn 20ste verjaardag in 2015 . Bij deze gelegenheid worden speciale modellen aangeboden als framesets in een beperkte 20th Anniversary Special Edition met een unieke jubileum kleurstelling en speciale anniversary componenten. De frame set bevat een Storck Platinum stuur en zadelpen , plus een zadel met het 20th Anni Design. Een Storck Retro polo shirt en een certificaat ondertekend met de handgeschreven handtekening van Markus Storck complementeren de jubileumset. De Aero2, Aerfast, Aernario Disc en de Aernario G1 frame sets komen inclusief de hoogwaardige Bike.Guard fietskoffer, ontwikkeld door Storck in samenwerking met B & W.Aerfast 2015

DE RIJDENDE VOORUITGANG 

 

“Kan een racefiets sneller gaan, betere aerodynamische eigenschappen en een nog nauwkeuriger stuurgedrag leveren? Met de STORCK AERFAST kan dat! Het Aerfast frame is ontworpen voor optimale aerodynamica. De Aerfast heeft de ‘sectionele aerodynamische vormen’ gebruikt bij de Aernario’s en verheft dit tot een nog hoger niveau. De nieuwe Aerfast voorvork heeft een grotere stijfheid en meer Aero integratie met het frame, resulterende in meer controle en minder turbulentie. De achtervork geeft ruimte tussen het achterwiel en de zitbuis om deze aan te passen aan de banddikte, voor meer controle. De achterrem zit volledig geïntegreerd achter het bracket, aerodynamisch weggewerkt, alweer resulterend in minder turbulentie bij dezelfde werking.

RETHINK Heroverweeg de snelheid van de racefiets, aerodynamiek en absolute controle. De Aerfast zet de aerofietsen op een heel nieuw niveau.STORCK AERNARIO SIGNATURE

VERKOZEN TOT DE BESTE FIETS TER WERELD 2014

 

 

MARKUS STORCK WORDT 50 JAAR in 2014

 

SPECIALE UITGAVE VAN DE TOT 50 STUKS GELIMITEERDE EN GESIGNEERDE  STORCK AERNARIO SIGNATURE 

 

Er staan twee grote dingen te gebeuren in 2014. Markus Storck wordt 50 jaar (22 September).

De Aernario Platinum werd de beste ooit in 2013 en Markus heeft voor komend jaar een lichtere en nog specialere versie als zijn persoonlijke 50th verjaardags model. Zijn Signature Edition.

Gelimiteerd tot 50 complete fietsen. Het frame komt gebouwd in de beste Carbon Fiber keuze en met een ruwe, met de hand gepolijste afwerking. Ja, ruw!! Dit is alleen mogelijk door de uiterst hoge fabricage kwaliteit die Storck hanteert. De creatie is duurzaam, super licht en krijgt een zeer, zeer gereduceerde decal design. Alleen STORCK en de handtekening van Markus en het serienummer op de bovenbuis. Alsof dat al niet genoeg om Markus' persoonlijke keuze te customizen, komt deze fiets met de Duitse handgemaakte Powerarms G2 cranks, een THM Scapula CT vork en een superlichte, maar betrouwbare THM Fibula Carbon remmenset. Allemaal in een perfecte passende matte lak. DI2 en Storck's Eigen Platinum stuurbocht en zadelpen plus de super Lightweight Obermayer wielset, custom made voor Storck. Omdat niet iedereen het gekozen zadel (customized voor Markus' anatomie), zit er een Monolink SLR zadel op om het super mooie pakket compleet te maken.

 

 

Frame: Originele Aernario mal Platinum technology Upgraded fiber/resin keuze Gewicht ong.790gr. Design: Natural Carbon, polished by hand Painted black on black bovenbuis Decal Persoonlijke Markus Storck handtekening op de bovenbuis Technical details fork: Originele THM Scapula CT Reworked Layering Plan gewicht : ong. 275r.g Design:mat zwart Technische details remmen: Originele THM Fibula 110gr. z/remblokken (60gr.voor / 50gr.achter) Design: Mat zwart Technische details crankset: Originele Storck Powerarms G2 400gr. Design: Mat zwart Technische details wielen: Lightweight Meilenstein Obermayer Custom Customized aerodynamische voornaaf Tube Voor 415gr., achter 560gr. Technische details groepkit: Shimano Dura Ace DI2 Interne accu Standard of compact beschikbaar Storck ST115 stuurpen, Platinum comfort zadelpen MLP135, Selle Italia SLR zadel Monolink, Platinum comfort carbon stuurbocht RBC180 Schwalbe Ultremo tubes.

Maten: 47-51-55-57 en 59

 

Verkoopadviesprijs € 15.999,-

Levering vanaf januari 2014 GELIMITEERD TOT 50 STUKS op de basis van first-come-first-serve

Distributeur BENELUX

Cyclusief Storck Benelux

Introductie

 

In 1995 kwam Markus Storck met zijn eigen frames op de markt, nadat hij voor onder andere Klein de ontwerpen maakte. Vanaf dan ontwikkeld Storck innovatieve, baanbrekende en tijdloze producten die tal van tests en design awards hebben gewonnen. Al jaren staan zij aan de top met het lichtste en stijfste frame van de wereld. In 2013 leverde zij de beste prestatie ooit met de Aernario Platinum. Deze kreeg het beste cijfer ooit voor een frame en is met afstand het beste frame in de wereld ooit. Dit jaar hebben ze een aantal nieuwe hoogtepunten gecreëerd, die de bewezen Storck traditie voort zet. Producten, die het beste compromis bieden tussen een lang leven, licht en sterk op de weg of in het terrein. Kenmerkend voor Storck: de continue herontwikkeling van bestaande technologieën, de toepassing van de meest moderne materialen die beschikbaar zijn en bekroond design. Talrijke innovaties die vandaag de dag standaard aanwezig zijn, werden ontwikkeld, gepatenteerd en geïntroduceerd door Storck. Geen enkele andere fabrikant zorgt zo intensief voor zijn producten, hun ontwerpen zijn nooit verouderd. Storck fietsen moeten overeenkomen met de individualiteit van hun eigenaars - dit is de reden waarom u uw eigen persoonlijke droomfiets kunt configureren en echt kunt beleven hoe fascinerend het is om een Storck te bezitten. Al vrijwel vanaf het begin levert Cyclusief de Storck frames exclusief in de Benelux.

 

Het topmerk op accessoires gebied Carbon-Ti, met titanium en carbon kettingbladen, bladboutjes en snelsluiters past daar prima bij. Ook Goodridge met zijn remleidingen voor de MTB is van topkwaliteit. Tape Top stuurlintrubbers is precies het eindproduct wat nog miste op de racefiets.

 

Wij van Cyclusief staan voor service en aandacht. Wij werken met een dealer netwerk die elk op zich staan voor specialisme, kennis en aandacht voor techniek. Al onze merken bevinden zich op een hoog niveau. Jaar in jaar uit bewezen door de vele prijzen en test overwinningen. Op deze site willen wij u informeren over al onze merken en waar u terecht kunt voor meer informatie of voor aanschaf van de producten.

Carbon-Ti Goodridge remleidingen Tape Top stuurlintrubber
Vormgeving en Webdesign door Zeeman Reclamegroep