ALLES MOET WEG en OP=OP. Klik snel op de link en kijk wat er allemaal voor jou nog leverbaar is met flinke kortingen. 

ENDURANCE

Wanneer de vorm de functie volgt en de motivatie van onze ingenieurs volgt de behoeften van de wielrenners, is innovatie het resultaat. Versnelling en veiligheid door 'richting afhankelijke stijfheid', merkbaar comfort door 'doorlopende zitbuis technologie' en 'Hysteresis Flex' - de Durnario maakt geen uitzonderingen betreffende de geschiktheid voor het uithoudingsvermogen. Op basis van de genen van onze succes modellen perfectioneert de Durnario de kenmerken die typerend zijn voor frequente Storck rijders. Omdat de zadelpenklem hier ook geïntegreerd is, zorgt dat voor een langere zadelpen waaruit meer comfort voortvloeit. De ruimte in de voor- en achtervork staat banden tot 32mm toe, waarmee de fiets voor meerdere doelen geschikt is. Of het nu een klassieker, Transalp of Parijs-Roubaix is, de Durnario zal altijd uw betrouwbare compagnon zijn. 

ENDURANCE

RACE

Racefietsen staan bekend om hun uitzonderlijke hoge kwaliteit en tijdloos ontwerp. Een uitgebalanceerde combinatie van super stijfheid, laag gewicht, lange levensduur en een tijdloos comfort garandeert een buitengewone prestatie. Proportionele buizen, intelligente bouw, constante innovatie en het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen zit allemaal in de details van Storck racefietsen. Verschillende nieuwe kenmerken zoals bijvoorbeeld gestandaardiseerde PressFit Bottom Brackets, toegepast op bijna alle Storck frames om alle mechanische en elektronische schakelsystemen mogelijk te maken. En het nieuwe "sectionele aerodynamische vormen"ontwerp en de volledig geïntegreerde bekabeling zorgen voor een niveau van technologie bij de laatste Storck modellen.

RACE

MOUNTAINBIKES

Volledig geveerde fietsen op het hoogste prestatie niveau,met een bewezen kinematica en snelle, stijve hardtails, evenals moderne TwentyNiner en 650B fietsen die allemaal stuk voor stuk behoren tot de besten in de wereld. De filosofie van Storck Bicycle is niet om regelmatig te veranderen van model en technologie,maar om producten in een aantal jaren te ontwikkelen tot in de perfectie. Storck zet de norm met zijn nieuwe ontwikkelingen. Het doel:technisch de beste meetwaarden en absoluut veilig handelbaar.

Mountainbike

CROSSBIKE

THIS IS CROSS Een Storck voor elk terrein. De T.I.X. is een eerste klas cross carbon frame met een oversized balhoofd voor hogere balhoofdstijfheid, proportionele buizen voor maximale prestaties in alle frame maten, ‘Torque free’ steekassen voor meer stabiliteit en natuurlijk, schijfremmen; het groene licht voor crosscountry fun- beschikbaar met optioneel elektronisch of mechanisch schakelen. De framebuizen zijn ontworpen met ‘directioneel afhankelijke stijfheid’ en leveren een ongeëvenaarde rijervaring en veilig gevoel met merkbaar comfort. T.I.X., genetisch geïnduceerde dynamiek.

Crossbike

TREKKING BIKES

Sommige tochten zijn nu eenmaal onvoorspelbaar.Maar met een goede hybride fiets zal men nooit verrast worden.Storck heeft de juiste machine voor elk gebruik.Of het nu de innovatieve technische eigenschappen zijn van de Multitask,of het klassieke ontwerp van de Multiroad,beiden zijn Multitalenten.En nog beter zelfs,de hybride fietsen zijn allemaal geschikt voor een E-bike update.

Trekking Bikes

ELEKTRISCHE FIETS

Een relaxed, sportieve rit is gegarandeerd met Storck’s twee elektrische fietsen. De batterij vind zijn plaats of op de schuine onderbuis, die er voor zorgt dat de krachten goed verdeeld worden, of onder de bagagedrager om ruimte te besparen, afhankelijk van het motor type. De achterwiel motor, die een kracht van 40Nm kan ontwikkelen, helpt je geruisloos maar krachtig onderweg, met een verbazingwekkende versnelling en ondersteuning ook in heuvelachtig terrein. Een geleidelijk opgevoerde snelheid, tot 24,9 Km/h maakt dat de fiets zonder licentie, registratie of helm kan worden gereden. Het 36-Volt model heeft een nieuwe display met de bediening in de handvatten. Twee motor versies met verschillende eigenschappen en batterij capaciteit, afhankelijk Storck pedelec’s is modern transport met een hoge frame technologie. Het geraffineerde ontwerp van onze door de tijd bewezen carbon en aluminium frames is de basis voor een nieuwe generatie Storck elektrische fietsen. De nieuwe serie modellen bestaat uit het Raddar concept ontwikkeld door Storck met de soepelste krachtoverbrenging, geen geluid en een hoge actieradius.

Elektrische Fietsen
Vormgeving en Webdesign door Zeeman Reclamegroep