Kijk op deze OPRUIMING pagina voor alle aanbiedingen. ALLES MOET WEG dump prijzen. Bel of mail voor meer info en de mogelijkheden. Volledige fabrieksgarantie.

 

Bijvoorbeeld deze:

    

 

 

 

 

Aernario Comp Ultegra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van €.3399,-  nu NIET voor €.2450,- maar voor €.2199,-

 

Nog verkrijgbaar in 55cm en 57cm. OP=OP 

 

En nog véél meer. Kleding voor weggeef prijzen, framesets naar eigen inzicht op te bouwen, onderdelen, wielsets. 

 

ALLES MOET WEG

 

 

 

 

 

 

 

 

visioner comp beste fiets 2015-2016

 

 

De Visioner Comp carbon is verkozen tot beste fiets van 2015-2016

Uiteindelijk ging de keuze tussen 10 uitverkorenen, waaronder de Specialized Tarmac en de BMC Teammachine.

 

Waarom hij wint: It’s a perfect race/club run/sportive machine capable of blistering performance but with a cosseting ride too; it's an absolute blast.

 

Het is een perfecte racer, maar ook voor toertochten of een sportieve rit. Maakt zinderende prestaties mogelijk maar verwend je tot en met door zijn comfort; hij is super gaaf.   

De Visioner Comp komt in 2016 in het glimmend zwart met witte letters. Opbouw is naar eigen keuze.

 

http://road.cc/content/feature/173391-roadcc-bike-year-2015-16-road-bikes


Winnende test

En weer een overwinning. Super getest in de nieuwste Fiets, over merken die niet in de Tour meedoen maar er makkelijk hadden kunnen zijn qua techniek etc. De aan Fiets magazine gestuurde Aernario Platinum weegt eigenlijk rond de 5.4kg. maar alleen deze testfiets is verzwaard met kettingen in het frame om aan het toegestane UCI gewicht te voldoen. Enige fout in het artikel om dit niet te vermelden.

Aerfast 2015

DE RIJDENDE VOORUITGANG 

 

“Kan een racefiets sneller gaan, betere aerodynamische eigenschappen en een nog nauwkeuriger stuurgedrag leveren? Met de STORCK AERFAST kan dat! Het Aerfast frame is ontworpen voor optimale aerodynamica. De Aerfast heeft de ‘sectionele aerodynamische vormen’ gebruikt bij de Aernario’s en verheft dit tot een nog hoger niveau. De nieuwe Aerfast voorvork heeft een grotere stijfheid en meer Aero integratie met het frame, resulterende in meer controle en minder turbulentie. De achtervork geeft ruimte tussen het achterwiel en de zitbuis om deze aan te passen aan de banddikte, voor meer controle. De achterrem zit volledig geïntegreerd achter het bracket, aerodynamisch weggewerkt, alweer resulterend in minder turbulentie bij dezelfde werking.

RETHINK Heroverweeg de snelheid van de racefiets, aerodynamiek en absolute controle. De Aerfast zet de aerofietsen op een heel nieuw niveau.Distributeur BENELUX

Cyclusief Storck Benelux

Introductie

 

In 1995 kwam Markus Storck met zijn eigen frames op de markt, nadat hij voor onder andere Klein de ontwerpen maakte. Vanaf dan ontwikkeld Storck innovatieve, baanbrekende en tijdloze producten die tal van tests en design awards hebben gewonnen. Al jaren staan zij aan de top met het lichtste en stijfste frame van de wereld. In 2013 leverde zij de beste prestatie ooit met de Aernario Platinum. Deze kreeg het beste cijfer ooit voor een frame en is met afstand het beste frame in de wereld ooit. Dit jaar hebben ze een aantal nieuwe hoogtepunten gecreëerd, die de bewezen Storck traditie voort zet. Producten, die het beste compromis bieden tussen een lang leven, licht en sterk op de weg of in het terrein. Kenmerkend voor Storck: de continue herontwikkeling van bestaande technologieën, de toepassing van de meest moderne materialen die beschikbaar zijn en bekroond design. Talrijke innovaties die vandaag de dag standaard aanwezig zijn, werden ontwikkeld, gepatenteerd en geïntroduceerd door Storck. Geen enkele andere fabrikant zorgt zo intensief voor zijn producten, hun ontwerpen zijn nooit verouderd. Storck fietsen moeten overeenkomen met de individualiteit van hun eigenaars - dit is de reden waarom u uw eigen persoonlijke droomfiets kunt configureren en echt kunt beleven hoe fascinerend het is om een Storck te bezitten. Al vrijwel vanaf het begin levert Cyclusief de Storck frames exclusief in de Benelux.

 

Het topmerk op accessoires gebied Carbon-Ti, met titanium en carbon kettingbladen, bladboutjes en snelsluiters past daar prima bij. Ook Goodridge met zijn remleidingen voor de MTB is van topkwaliteit. Tape Top stuurlintrubbers is precies het eindproduct wat nog miste op de racefiets.

 

Wij van Cyclusief staan voor service en aandacht. Wij werken met een dealer netwerk die elk op zich staan voor specialisme, kennis en aandacht voor techniek. Al onze merken bevinden zich op een hoog niveau. Jaar in jaar uit bewezen door de vele prijzen en test overwinningen. Op deze site willen wij u informeren over al onze merken en waar u terecht kunt voor meer informatie of voor aanschaf van de producten.

Tape Top stuurlintrubber
Vormgeving en Webdesign door Zeeman Reclamegroep